Pagina's

dinsdag 18 april 2017

natuur

Hallo Allemaal,

Ik heb vandaag een easelkaart voor jullie, natuurlijk weer gemaakt met het prachtige cardstock van Papicolor.Stans uit hagelwit cardstock de mal van Marianne Design en plak deze op een stuk chocoladebruin cardstock. Knip dan zo’n 2 a 3 mm langs de witte rand rondom de stans zodat je een bruine rand erlangs krijgt.  Stans dan een cirkel uit chocoladebruin cardstock en plak het plaatje hierop (knipvel Marianne Design). Plak dit op het deel dat je al hebt. 

De basis van de kaart is een easelkaart. Neem hiervoor een stuk hagelwit cardstock van 29,7 cm (lengte van een A4 vel) en 15 cm breed, vouw dit door midden en daarna vouw je een deel weer doormidden, zie foto.

Plak het deel waar het plaatje op zit, hier weer op. Zie foto.


Maak  een tekstlabel, stans hiervoor een schulp vormig ovaal uit chocoladebruin cardstock en een glad ovaal uit hagelwit cardstock en plak dit met 3D tape op je bodem van de kaart, zodat het staande deel hiertegen aan kan rusten en de kaart mooi blijft staan.

Ik heb de tekst gemaakt van een oud zilverkleurig stickervel, welke ik met Peeloff markers een bijpassende kleur gegeven heb.


Verder heb ik wat hoekjes en bloemen gestanst uit chocoladebruin cardstock en deze op de kaart geplakt. In de bloemen heb ik plakparels geplakt.De kaart kan gewoon plat verstuurd worden.

Gebruikte materialen van Papicolor:groetjes Linda

7 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

hele mooie kaart Linda
Gr Karin

Joke de Wit zei

Mooi gemaakt Linda.Gr.joke

Ans Gilbert zei

Mooie easelcard heb je gemaakt Linda,
goed idee om de tekst zo in de gewenste kleur te krijgen,
groetjes,
Ans

Antoinette Voorn zei

Hele mooie easelLinda! xxx en groetjes Antoinette

Angelique zei

Schitterende kaart, heel stijlvol, mooie kleurencombinatie. Handig om je stickers zo de goede kleur te kunnen geven.
lieve groetjes Angelique

Glenda de Heide zei

Prachtige kaart!

Veel liefs Glenda

ANJA 3D zei

Prachtige kaart. Mooie kleuren combinatie en een leuk en schattig plaatje
Groetjes, Anja