Pagina's

zondag 4 april 2010

Onze paasboom

Hallo allemaal,
Dit is onze paasboom. Hoe is dit zo gekomen, dat zal ik vertellen. Wij hebben de afgelopen week nog al een nare week achter de rug, stiefbroer plotseling overleden en gecremeerd,ik heb te horen gekregen dat door mijn ongelukje uit oktober toch mijn pols van binnen helemaal kapot is en dat ze dat nu gaan opereren en dat een zware operatie gaat worden (waarschijnlijk in juni) en daarom stond mijn hoofd helemaal niet naar de pasen. Nu heeft mijn man van de week een partij handel gekocht met o.a. een aantal nieuwe kerstbomen met lampjes er al in. Nu vroeg ik me af of dat mooi zou zijn omdat met kerst die lampjes in je boom doen toch een heel werk is. Dus ik gister een doos opengemaakt en de boom opgezet en ik vond het helemaal leuk, dus hij is al 1 boom kwijt haha want die pik ik in. Omdat mijn kids best verdrietig waren dat we geen paastak hadden dit jaar, heb ik gisteravond toch de paasversiering gepakt en heb dus de kerstboom volgehangen met eitjes en vlinders. En gezellig dat het staat. De kids waren ook zo blij vanmorgen, die vonden het geweldig en zeiden meteen, volgend jaar weer doen. Ik wens iedereen hele fijne paasdagen.
groetjes Linda

5 opmerkingen:

celia zei

Wat erg dit allemaal te moeten horen...toch nog veel sterkte gewenst!Ook voor je operatie die dan in juni zal plaatsvinden. Je boom is fantastisch, gelukkig kwam je mannetje met die bomen binnen zodat je toch nog op een leuk idee kwam...vooral dan voor de kinderen!Veel liefs,Celia.

anneke's creaties zei

hoi linda,

het zit je niet mee deze week, maar je boom is werkelijk een fantastisch idee, vooral voor de kinderen erg leuk, heel veel sterkte met de operatie en toch ook fijne paasdagen toegewenst.

groetjes anneke

Adrina zei

Geinig hoor zo'n paasboom!!
Een gat in de markt? LOL

Willy's creations zei

Ziet er pracgtig uit ...je boob..hihi...enig..ik wens je veel sterkte en een spoedig herstel na de operatie...dat het maar gauw achter de rug mag zijn.

Groetjes,Willy

Inger Harding zei

Ohhh what a great idea Linda!! :o)))))
Lovely!

♥ Hugs, Inger