Pagina's

vrijdag 9 april 2010

Leuke spullen te koop/ for sale

Hallo allemaal,

Wij hebben een leuke partij kunnen opkopen, dus misschien zit er iets voor je bij, alles nieuw natuurlijk en in de originele verpakking. Meer info mail me op hallokidoki@live.nl op mijn eigen website heb ik trouwens ook nog wat cuttlebug spullen en silent setters te koop staan.
More info mail me hallokidoki@live.nl

Een roze tas van het Zwitserse design merk Magnolia uit Zurich. Echt lederen tas, luxe afwerking, te gebruiken als handtas of met bijgeleverde band als schoudertas. Winkelwaarde 189 euro. Nu voor 34,95 euro.
Een turquoise echt lederen tas met sierstenen afgewerkt. Ook van het Zwitserse design merk Magnolia uit Zurich. De tas heeft verschillende vakken.Winkelwaarde 129 euro, nu voor 29,95 euro.
Een groene (is in het echt iets feller van dat frisse licht groen) echt lederen tas. Van het Zwitserse design merk Magnolia uit Zurich. De tas heeft verschillende vakken. winkelwaarde 129 euro, nu voor 29,95 euro
A4 enveloppen met een kartonnen rug en zelfklevende plakstrip, 15 stuks voor 2,95

En kerstbomen met de verlichting er al in, 180 cm hoog en 350 lampjes erin. Nu voor 49,95 euro. Je kan hem maar vast in huis hebben haha.
groetjes Linda

Geen opmerkingen: