dinsdag 21 maart 2017

Sterkaart

Hallo Allemaal,

Bij een challenge op Facebook kregen we dit model om er dan zelf een kaart mee te maken. Het leuke is dat ik dit model ook in 2012 al eens heb gemaakt. Voor wie die kaart nog eens zien wil, die staat hier.
Zo zie je maar dat je met een model echt alle kanten op kan.
Ik heb design papier uit een wat ouder blokje van de Action gebruikt en het plaatje heb ik op internet gevonden. Vond het een lief plaatje. 
Aan de binnenkant van de kaart een tekst, geschreven met de Silhouette, en wat hartjes geplakt. 
groetjes Lindamaandag 13 maart 2017

Titanic

Hoi Allemaal,

Ja hoor........eindelijk is ie af. Mijn Diamond Painting 25.200 steentjes, 45 kleuren en bijna 45 uur werk. Het lijkt wat gevlekt, maar van een afstand zie je dat helemaal niet, maar ik moest de foto van te dichtbij nemen 😉


groetjes Linda

vrijdag 10 maart 2017

Viskoffer kaartje

Hoi Allemaal,

Ik heb deze viskoffer boxkaart gemaakt met de Silhouette Cameo. Het is een patroon van SVG Cuts en erg leuk voor iemand die van vissen houdt.
Aan de achterkant een tekst label, geschreven met de Silhouette. Ik had nog een lettertype met vishaakjes, dat kwam nu goed van pas. 
De zijkant, lijkt net echt een viskoffer toch? 
Ook kan de kaart gewoon plat verstuurd worden. 

groetjes Linda

maandag 6 maart 2017

een bloemetje voor jou

Hallo Allemaal,

Ik mocht van de week weer een kaartje laten zien op het blog van Papicolor.


De kaart bestaat uit een basis van 13 cm x 26 cm hagelwit cardstock, deze heb ik door de helft gevouwen en de randjes met Distress inkt gedaan. Daarop 4 vierkanten van donkerpaars cardstock. Op elk van de donkerpaarse vierkanten heb ik een vierkant uit hagelwit cardstock van 5cm x 5cm geplakt,  de hoekjes heb ik afgerond met een pons en de randjes met Distress inkt gedaan . Daarop uit donkerpaars cardstock een cirkel gestanst en een cirkel uit hagelwit cardstock. Een plaatje van Forever Friends (van een oude kalender) erop geplakt. De bloemetjes uit donkerpaars cardstock en hagelwit cardstock gestanst  en takjes uit donkergroen cardstock gestanst. Verder vier paarse plaksteentjes in het hart van de bloemen geplakt.

Gebruikte materialen van Papicolor:
Donkergroen 301916

challenges:
Creative Knockouts: die/punch


groetjes Linda