Pagina's

woensdag 16 februari 2022

Geslaagd

 

Hoi Allemaal,

De laatste week van januari is mijn dochter afgestudeerd, zij is nu Chemisch Fysisch analist. Op haar eindstage heeft zij ook een baan aangeboden gekregen dus ze kon er meteen blijven werken, hoe fijn is dat. Wij zijn erg trots op haar.

Ik heb een kaartje ontworpen met de Silhouette Cameo. Omdat het toch wel een bijzondere periode was tijdens haar studie, waarvan ze het grootste gedeelte thuis heeft moeten doen met online lessen, heb ik een toepasselijke kaart gemaakt.


challenge:


groetjes Linda

5 opmerkingen:

Scraptastisch zei

Daar kunnen jullie zeker trots op zijn, wat heeft je dochter het super gedaan!!! en meteen heel fijn een job bij het eindstage adres is geweldig!!! Heel toepasselijk is je kaart met het ellendige mondkapje en we gaan nu hopen dat dit verleden tijd gaat worden hè! Fijne avond Linda,
xx Gerie

KarinsArtScrap zei

een geweldige geslaagde kaart Linda

gr karin

Angelique zei

Superleuke kaart maakte je voor je dochter, heel toepasselijk nu. Gefeliciteerd met haar slagen en natuurlijk haar baan. Ik vind het zo leuk want ik heb dezelfde opleiding gedaan en ben altijd werkzaam geweest als chemisch analist, ik mocht ook gelijk blijven na mijn laatste stage. Ik ben nu afgekeurd maar heb altijd met heel veel plezier dit werk gedaan.
lieve groetjes Angelique

Marjan zei

Deze miste ik vanwege mijn vakantie. Gaaf zeg! En nog van harte met en voor je dochters slagen nieuwe baan! Snap dat jullie trots zijn.

Beverley zei

Fabulous card. Thanks for joining in our February 'Anything Goes' challenge over at Crafty Calendar.
Hugs Bev x