Pagina's

donderdag 12 april 2018

TrouwkaartLieve Blogvolgers,

Vandaag is het de laatste keer dat jullie een kaart van mij op het Papicolor blog zien. Helaas heb ik het momenteel te druk met mijn nieuwe opleiding en werk, waarbij ik mij laat omscholen tot verzorgende IG. Het kaarten maken staat daardoor op een heel laag pitje, zodat ik mijn plekje in het DT-team helaas moest opzeggen. Ik wil iedereen bedanken voor de leuke reacties op mijn kaarten.

Ik heb vandaag een trouwkaart gemaakt, voor een huwelijk tussen twee mannen. Dat zie je tegenwoordig wel vaker, dus ik vond het een leuk idee om daar eens kaartje voor te maken.Ik ben begonnen met hardroze karton van 20,7 cm x 25,2 cm en heb dat zo dubbel gevouwen dat je een dubbele kaart van 20,7 cm x 12,6 cm krijgt. Hierop heb ik een stuk lichtgrijs geplakt van 12,1 cm x 20,2 cm. De basis voor je kaart is dan klaar.
Daarna ben ik de jasjes gaan stansen uit muisgrijs en taupe karton en het strikje, stropdas en zakdoekjes uit hardroze karton. Ik heb de jasjes in elkaar gezet en daarna op de kaart geplakt. De kaart afgewerkt met zilverkleurige stickers.
Gebruikte materialen van Papicolor


Verder gebruikt:

Stansmal jasjes Marianne design COL1434
Stickervel (staat geen merk op) uit eigen voorraad5 opmerkingen:

Scraptastisch zei

Hoi Linda,
Gaaf kaartje voor 2 trouwende heren met de mooie jasjes en top dat dit ook kan!! Omscholen naar IG verzorgende zal veel extra energie kosten Linda, maar het is een prachtig vak en wens je heel veel succes hiermee!! Ook al stap je uit het DT van Papicolor, hoop ik hier heel af en toe nog iets te zien en te horen! Zet 'm op hè!!!
xx Gerie

Grietje Jansen zei

Wauw, dat zijn keurige colberts geworden zeg.
Heel mooi gemaakt.

Grietje

Ans Gilbert zei

Je knalt er wel uit met een superleuke kaart, jammer dat je niet zoveel tijd meer hebt om kaartjes te maken, maar je studie gaat nu voor, ik las al op FB dat het heel goed gaat,
Groetjes
Ans

Angela zei

Je gaat er wel uit met een knaller Linda! Wat een prachtige trouwkaart!
Heel veel succes met je opleiding!
xxAngela

Aartje zei

Prachtige kaart Linda. Het is een mooie afsluiter geworden voor het papicolor blog. We gaan je missen.
Heel veel succes met alles wat je gaat doen.
Groeten, Aartje