Pagina's

maandag 19 december 2011

Gehaakt hartje en ster

Hoi Allemaal,

Ik ben weer aan de haak geweest, dit hartje had ik gezien op het blog van Elizabeth alleen heb ik hem niet dubbel gemaakt en gevuld hihi. Ik ben met deze ene al zo lang  bezig geweest en heb het heel wat keren uitgehaald en nu is ie eigenlijk nog niet helemaal goed, maarja ik was het een beetje zat dus volgende keer beter hè. Ik probeer deze wel eens op een kaart te verwerken en dan kan ik de foutjes wel een beetje verdoezelen met een plaatje of bloemen ofzo. Maarja ik wilde hem toch even aan jullie laten zien.
Ook heb ik met Hoooked Zpagetti een ster gemaakt, ook een beetje een mislukkeling trouwens, de punten kloppen nog niet helemaal, maarja ik kan het nu eenmaal nog niet zo goed en ik blijf gewoon oefenen. Maar dochterlief vond hem prachtig dus na de kerst verhuisd hij naar haar kamertje toe. 
groetjes Linda

11 opmerkingen:

cristel zei

wauw linda je hebt weer prachtige kaartjes gemaakt en volgens mij is je huisje super mooi hoor met al die schitterende kerstversiering
grtjs

Yvonne zei

Linda wat super dat je dit kunt haken zeg!! Ik weet niet eens hoe dat moet! Vind ze prachtig.
groetjes Yvonne

KarinsArtScrap zei

nou ik vind je hartje super goed gelukt linda vooral voor de eerste keer.
je ster ziet er ook gaaf uit.

groetjes karin

Jolanda Cuper zei

Prachtig dat heb je super gemaakt! Heb je er ook partronen van? Of heb je het zelf gehakkt uit je hoofd?
Groetjes Jolanda.

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

jij bent lekker aan de haak geweest, mooi hoor het hart, ik heb het ook wel eens gehaakt, zo leuk om te doen, je ster ziet er ook tof uit.

groetjes jolande

Marian zei

Ziet er super uit , wat creatief van je
Groetjes

Unknown zei

HI Linda, I think they are both great! Hugs, Shelley

ursula Uphof zei

Je bent so creatief, ek vind de hartje super hoor. groetjes

Willy's creations zei

Wlow...mooi gedaan!

Groetjes,Willy

Angela zei

Niet zo kritisch Linda.... denk dat menigeen (waaronder ikke *lol*) er helemaal niets van bakt!!! Trouwens wie zegt dat een ster gelijke punten moet hebben!?!?!? Ik vind zowel je hart als je ster helemaal geweldig en ben zeer benieuwd hoe je je hart gaat verwerken.... zal ongetwijfeld helemaal goed komen...
En je dochter is een bofbips hahaha....
grt Angela

Marjan zei

Helemaal eens met Angela, met dit spul is het erg lastig ook om alles helemaal symmetrisch te krijgen. Vind je creaties erg leuk!

Groetjes, Marjan