Pagina's

maandag 5 september 2011

We zijn er weer hoor.

Hoi lieve volgers,

Wij zijn weer thuis, we zijn 3 weken naar Zuid Frankrijk geweest bij het plaatsje Valras Plage. We hebben het heerlijk gehad en echt genoten. Wat is het toch lekker als je gewoon s'ochtends de gordijntjes open doet en je ziet weer een strakblauwe lucht met een lekker zonnetje. Dus we hebben lekker veel gezwommen en in de zon geluierd.
Ik ben al bij een paar volgers wezen kijken op hun blog en ga de rest ook nog bezoeken hoor. En dan van de week natuurlijk weer het knutselen op pakken want dat heb ik wel een beetje gemist. Ik had wel haakspulletjes mee dus heb wel heel wat bloemetjes, engelse dropjes en randjes (om nestabilities) gehaakt. We hadden geen laptop mee, dat leek me in het begin best lastig want ja, normaal kijk je toch elke dag wel even op blogs of in je mailbox hè......maar ik heb hem eigenlijk helemaal niet gemist hihi.


groetjes Linda

11 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

wat fijn dat je het goed en leuk hebt gehad linda.
we zullen binnekort wel weer wat zien.

groetjes karin

Marjan zei

Leuk dat jullie er weer zijn en het zo te horen erg fijn hebben gehad, met zon!! Geniet nog maar even na en doe lekker rustig aan zo lang het kan.

Groetjes, Marjan

anneke's creaties zei

wat fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad met mooi weer en een mooie strakke blauwe hemel met heel veel zon, dat was hier in nederland wel anders met al die regen, maar goed we gaan gewoon weer verder en we zullen binnenkort wel weer mooie creaties van je zien, ben zeer benieuwd, fijn dat je weer terug bent in blogland, leuke foto trouwens van jou met de kids.

groetjes anneke

Willy's creations zei

Fijn om te horen...dat jullie een heerlijke vakantie heb gehad!

Groetjes,Willy

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

welkom terug, fijn dat je zo'n heerlijke vakantie hebt gehad.

groetjes jolande

Marlene zei

That's a beautiful picture!

Angela zei

Hoi Linda...
goed te lezen dat jullie een mooie vakantie gehad hebben!!! Schitterende foto van jou en je koters!!! Je zult dat heerlijke zonnetje in ons kikkerland nog gaan missen *lol*..... een goed excuus om weer flink te freubelen. Heb je creaties wel gemist moet ik zeggen.
Ben zelf het freubelen bijna verleerd *lol*.... manlief is erg aan het klungelen met zijn gezondheid (die toch al tanende is door de MS).... met als dieptepunt een spoedopname in het ziekenhuis. Gelukkig hij weer thuis, maar van het freubelen komt nog niet zo veel...
Ik kijk uit naar je creatieve uitspattingen hahaha.....
grt Angela

Greet van Maurik zei

Hoi Linda, wat leuk dat je mijn volger bent geworden, ben gelijk bij jou gaan kijken, mooie en leuke creatie's maak je.
Ben dus ook jou volger geworden, kunnen we misschien ideën van elkaar opdoen.
Fijne dag, groet van Greet

manuela zei

wat fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad met mooi weer en een mooie strakke blauwe hemel met heel veel zon, at was hier in nederland wel anders met al die regen,

groetjes Manuela

Unknown zei

Wow! 3 weeks in France sounds amazing! Glad you got to enjoy the sunshine! Have a great day, Shelley

Marian zei

Fijn dat je een mooie vakantie heb gehad.
Mooie foto
Wij hebben dit jaar in Vias gezeten ligt er vlak bij.
Kom vandaag 9 sept net terug van weekje Drente was ook weer leuk
Dus ook weinig gefreubeld
Groetjes