Pagina's

woensdag 1 juni 2011

condoleance kaartjes

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik 3 condoleance kaartjes om te laten zien, ik heb ze gelukkig niet nodig hoor, maar ze zijn voor in de voorraad bak. Op een kaartengroep waar ik lid ben kon je je opgeven voor de "kruis ralley" je kreeg dan de embosmal van dit kruis toegestuurd, maakte wat kaartjes ermee en stuurt het kruis weer door naar de volgende persoon op de lijst.
De kaartjes zijn allemaal een beetje in dezelfde stijl gemaakt maar wel net even anders. Ik heb express geen zwart/grijs gebruikt maar ben eens met een andere kleur gaan expirimenteren en ik ben er zelf wel tevreden over.


groetjes Linda

8 opmerkingen:

Angela zei

Schitterende kaarten Linda.... gelukkig dat ze voor je kaartenvoorraad zijn. Wat een leuk idee van je kaartengroep; lijkt me leuk te zien hoe iedereen met dezelfde mal toch andere kaarten maakt.... deze drie van jou zijn al heel verschillend. Toppie hoor....
LG Angela

Jopie zei

Ze zijn inderdaad erg mooi en hopelijk heb je ze nog niet nodig.
groetjes Jopie

Marian zei

Zien er prachtig uit.Nu maar hopen dat ze lang in de kaartenbak mogen blijven
Groetjes

KarinsArtScrap zei

ja je moet ze maken het is altijd fijn voor de voorraad, maar mijn klanten hebben het liefst zwart grijs, ja niets aan te doen, ik vind een ander kleur ook mooi en vooral paars dat is de kleur ervoor.

groetjes karin

Het zonnetje in huis zei

Hallo Linda,

Gelukkig hebben we ze niet nodig hé, maar we willen ze toch in ons doosje hebben zitten voor in het spijtige geval van hé ..

Je hebt er wel drie heel mooie kaarten mee weten maken hoor !!

Groetjes, Jaimie

Riet zei

Wat een mooie kaartjes Linda.

Liefs Riet.

cristel zei

heel stijlvol het moet niet altijd zwart zijn he
grtjs

manon's kaartenhoekje zei

wauww heel stijlvol zeg, ik vind het ook niet altijd dat het hoort hoor, zwart/wit maar merk wel hier dat ze dat liever hebben..

groetjes manon