Pagina's

zaterdag 12 december 2009

Kerstkaartjes

Hoi Allemaal,

Dit was weer zo'n week waarin ik met meerdere dingen tegelijk bezig ben geweest. Dus hier komen een paar van de kaarten die ik gemaakt heb.
De eerste is een pop up bol, heb ik een poosje terug ook al eens gemaakt. Nu nog eentje gemaakt op verzoek, in rode kerst uitvoering. Bovenop een kransje gemaakt met de takjes pons van McGill. Deze bol kan je plat duwen en zo versturen en als ie weer uit de envelop komt springt ie weer terug tot een bol.

Deze kaart heb ik gemaakt voor een wedstrijdje op een groep (kaartenplezier bij yahoo). Je kreeg dit patroon en moest er zelf iets leuks van maken. Ik ben best trots op deze kaart, heb de binnenkant van de kerstbal uitgesneden. Geborduurd in donkergroen en gouddraad.
Voor de zelfde groep is er ook een kadokaartjes swap bezig, deze 3 kaartjes heb ik gemaakt. Je krijgt dan 3 verschillende andere kaartjes terug gestuurd.

Groetjes en bedankt voor het kijken
linda5 opmerkingen:

Milnie zei

Die bol is echt heel leuk! had hem ook ergens gezien maar had geen stiekjes in huis dus maar laten liggen, maar leuk om hem nu in kerstvorm te zien!

Liefs!

Willy's creations zei

Ziet er allemaal prachtig uit.

Groetjes,Willy

cristel zei

o ik vind je kerstbal super en je andere kaartje ook hoor
grtjs

Unknown zei

hi linda, such cute tags and your card is amazing, is all that stitched?! wow
thankyou for visiting my blog, dont forget to check back on wednesday to see who has won the mini candy : )

love emma xxx

Unknown zei

Sehr schöne Sachen hast Du gezaubert Linda.
Die Pop Up Box ist sowas von schön und so liebevoll gestaltet.

LG
Margot