Pagina's

woensdag 7 oktober 2009

Super leuke pop-up bal gemaakt en nog wat andere kaartjes

Het eerste kaartje heb ik gister in een SOL gemaakt bij de club van Tiets. Het was er weer erg leuk en het kaartje heeft ook een leuke lay out. De takjes zijn hele fijne plastic takjes die ik ooit eens uit een kerststukje gehaald heb (tsja komt altijd wel weer van pas)
Het tweede kaartje heb ik gemaakt bij de Kerstmutsen groep van Jannie v.d. Berg. Ik heb dit geprikte patroon van Margreet ontvangen en de bedoeling is dan dat je er zelf iets leuks mee maakt. Ik heb er alleen een kleine sneeuwvlok met wat takjes bij gedaan omdat de bal zelf al mooi genoeg is. De derde is het mooiste, al zeg ik het zelf, in het Kaartencafe was gisteravond ook een workshop. Deze keer was het Erie Fraters die de workshop gaf en daar hebben we deze mooie pop-up bal gemaakt. Het was superleuk om te doen en je kan er alle kanten mee op, dus ik denk dat ik er nog wel meer van ga maken. Boven op de bal hoorde eigenlijk een grote bloem, maar die had ik niet in de juiste kleur dus daarom heb ik van een Shapeabilitie een mooie rozet gemaakt en die doet het ook leuk vind ik.

Hier is de bal platgevouwen en zo kan ie dus verstuurd worden
En zo ziet de bal eruit als je hem neerzet, als je hem uit de envelop haalt dan plopt ie zo weer open

groetjes en bedankt voor het lezen.
Linda

6 opmerkingen:

cristel zei

prachtige kaartjes en je pop up bal is inderdaad schitterend kun je dat patroon ook ergens verkrijgen

Willy's creations zei

Mooie kaartjes heb je gemaakt...vooar die bal...heel apart...nu komt natuurlijk iedereen het patroon aan je vragen..hihi.

Hobbygroetjes,Willy

Anoniem zei

Wat een mooie werkjes heb je geknutseld,ik vind de onderste ook helemaal geweldig,groetjes Joke.

anneke's creaties zei

hallo linda,

wat een schitterend kunstwerk heb je gemaakt,
helaas kon ik niet meedoen met de workshop in het kaartencafe, vind het best wel jammer nu ik jou creatie zie, en de rozet bovenop vind ik erg leuk staan, ik had hem ook al gezien in de mailbox, en daar was hij opgeplakt op een kaart, is ook heel erg leuk, zo zie je, je kunt er alle kanten mee op.

groetjes anneke

tanja zei

wat een leuke, heb patroontje hier liggen dacht ik maar als ie eenmaal open is kan ie ook weer plaat want anders .............haha gr tanja

Marley zei

Wat een gave kaartjes! de bal is ook erg mooi xmarley