Pagina's

zondag 20 september 2009

Kaarten uit de oude doos

Hallo allemaal,

Omdat ik de laatste paar dagen geen tijd gehad heb om nieuwe kaarten te maken, laat ik deze keer wat kaarten uit de oude doos zien. Deze kaarten heb ik afgelopen paar maanden een keertje gemaakt, maar ze stonden nog niet op mijn blog.

De eerste is een geboorte kaartje, ik heb er ook een meisjes variant van gemaakt. Het kantje heb ik op een rond karton vast genaaid met een paar steekjes, toen een iets groter rond karton erop en een leuk plaatje (eline's baby's)

De tweede is gemaakt met een knipvel van Mattie Bruine, eerst deze mal (ik dacht Anja style) ge-embost en de vlakken uitgesneden, het plaatje paste mooi achter het raampje.

Het derde kaartje is een kerstkaartje, het randje is geborduurd. Het patroon is van Heesakkers. Leuk plaatje in 3D erbij en je hebt een leuke kerstkaart.

De vierde kaart is ook weer een embos kaart, wederom met een knipvel van Mattie Bruine. ik vind dit echt hele leuke vellen, je kan er echt alle kanten mee op. Vandaar dat ik er heel wat verschillende heb liggen in mijn voorraad.

Zo geen kaarten vers van de pers deze keer, maar toch iets om te laten zien.
groetjes en bedankt voor het kijken.
Linda

1 opmerking:

Willy's creations zei

Wow..wat een mooie kaartjes heb gemaakt...die babykaart is ook beeldig!

Hobbygroetjes,Willy