Pagina's

zaterdag 13 juli 2013

Vogel bij het raam 2

Hoi Allemaal,

Zo weer thuis na een korte vakantie, eerst zijn we een lang weekend naar Biddinghuizen geweest naar een vakantie park aan het Veluwe meer, echt geweldig mooie omgeving daar. Ook zijn we een dagje naar Harderwijk geweest. Op de maandag dat we uit dat huisje moesten zijn we naar de Apenheul door gereden, daar lekker de hele dag rond gewandeld en gelachen ook hoor met die rare beesten. De kids vonden het geweldig.

 Toen zijn we verder gereden naar Duitsland (Bad Bentheim) daar zijn we een midweek geweest in een super de luxe huisje, echt zo mooi en ook zo schoon, dat zie je niet vaak haha. Daar hebben we ook erg mooi weer gehad en leuke dingen gedaan. Vrijdag zijn we daar weer vertrokken en we zouden de vakantie afsluiten met een lang weekend Slagharen. Nou dat was wat hoor, we zijn eerst de hele dag het park in geweest, hartstikke leuk en niks mis mee. Tot dat je dan naar je huisje mag............vreselijk.......die dingen stonden er al dat ik klein was en volgens mij zijn ze sindsdien ook niet meer schoon gemaakt. Wat vreselijk smerig was het daar, grote spinnen en spinraggen aan het plafond, vol met vliegen, alles kleefde verschrikkelijk, onder de stapel bedden lag snoep in verre staat van ontbinding, was bak zat vol tandpasta, opklapbed zat vol etens resten en dode insekten...........zelfs de kids wilde niet blijven, nou ja die wilden dan wel blijven als ze in de auto mochten slapen hahaha, maar daar zou ik dan mooi zelf gaan liggen haha. We hebben het gemeld bij de receptie en werden daar keurig geholpen hoor door een leiding gevende, ze wilde ons wel een ander huisje aanbieden, of het huisje heel grondig laten reinigen, maar dat hoefde voor ons niet zo, want ze kon niet beloven dat dat er beter uit zou zien. Wij zijn dus lekker naar huis gegaan en ze gaan nog kijken of er nog verder iets te regelen valt. Nu hadden we dit via vakantieveilingen geboekt voor een koopje hoor, dus om het geld gaat het niet eens, maar je zal maar geboekt hebben voor de dure prijs, nou dan baal je wel.

En dan nu mijn kaartje, nog een zelfde soort kaartje gemaakt als de laatste keer, ik vond het zo'n leuk geheel dat vogeltje bij het raam. Nu heb ik ander scrap papier gebruikt, van dezelfde serie als mijn vorige kaartje. Dus ook geen idee welk merk, die velletjes liggen al ruim 3 jaar in de kast. En nu worden ze eindelijk eens gebruikt haha.
Zo ziet de binnenkant eruit, hetzelfde als mijn vorige kaartje, maar omdat het ander scrap papier is ziet het er toch heel anders uit. 
Close up van het raam. 
challenges:

Challenges4everybody: anything goes

groetjes Linda

14 opmerkingen:

Marian zei

Fijn voor jullie dat je het zo naar het zin hebben gehad. En ja het laatste huisje. Pech.
Leuke kaart hoor
Groetjes

Scraptastische hobby zei

Hoi Linda, dan heb je zo'n heerlijke vakantie gehad en een topdag in Slagharen en dan aan het einde krijg je zo'n smeerboel, de juiste beslissing, lekker naar huis ik ging daar ook voor geen prijs in! dan maar een stukje rijden en lekker in je eigen schone bed, hihi.
liefs Gerie

Scraptastische hobby zei

Hoi hier nog een keer, je verhaal heeft zo,n indruk gemaakt dat ik helemaal vergeet dat dit kaartje ook heel mooi is! nou doei fijne zondag!

Anita Meijer zei

Gelukkig waren de andere huisjes wel heel mooi en vooral schoon, brrrr wat lijkt me dat vies als je in een supersmerig huisje komt. Maar jullie hebben toch genoten en hoe fijn is dat, superleuk Linda. Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt.
Liefs van Anita

Ans Gilbert zei

Hoi Linda,
Oooh die huisjes in Slagharen die zijn al zó oud en ook vroeger al vies..gelukkig was de rest wel schoon.. Je kaartje is weer heel erg leuk..echt een mooi model..liefs van Ans

Creations by Shirl zei

Awesome pics with the kiddies and their friend the monkey...love your beautiful gatefold card...

Willy's creations zei

Prachtig kaartje heb je gemaakt..en wat een vakantie verhaal..je moet echt geluk hebben met een schoon huisje lees ik...zo te lezen heb je heel leuk gehad met de kids:-)

Groetjes,Willy

KarinsArtScrap zei

wow deze is ook al zo mooi Linda, prachtige kaart heb je gemaakt.

groetjes karin

Antoinette Voorn zei

en jeeeetje wat heb je veel meegemaakt op vakantie hele leuke en iets minder leuke . Wat verschrikkelijk hoe een huisje er uit kan zien blegggg

Wat ziet dit er weer gaaf uit! Prachtig en mooie versiersels!

Gr Antoinette

Marjan zei

Het blijft een mooi model, dit is ook een prachtexemplaar!
Schandalig, dat huisje in Slagharen! Jullie hebben het gelukkig ook beter getroffen!

manon's kaartenhoekje zei

fijn dat jullie zo hebben genoten.

wat een super kaart..

groetjes manon

Het zonnetje in huis zei

Hallo,

Wat jammer dat je vakantie vroeger is gestopt , maar kan het begrijpen hoor, je wilt toch proper zitten hé !
Hopelijk krijg je iets terug van geld hé.

En mooie kaart.

Groetjes, Jaimie

Dora zei

prachtige kaart.
en de vakantie begon zo goed....balen dat je op deze manier eerder terug moest,(zou ik ook gedaan hebben)
is erg jammer. en dan nog op zoiets simpels.....gewoon het schoonmaken.....blijkbaar kan niet iedereen dat!! bah.
maar dat je bij Biddinghuizen was op de vakantiepark....was je dicht bij mij in de buurt...hihi..mooie omgeving daar, hé!
nog een fijne dagen toegewenst.
mooie foto van je kinderen met dat aapje.
groetjes

Unknown zei

What a beautiful card! So sorry to hear the house was so dirty.